KPMG NL 4674

KPMG Alumni

Om de onderlinge contacten op een nog effectievere manier te faciliteren en verder te bouwen aan dit netwerk voor de toekomst heeft KPMG een alumniprogramma ontwikkeld, kortweg KPMG Alumni geheten. Met dit programma willen we alle bestaande regionale en door disciplines georganiseerde alumniactiviteiten met elkaar verbinden en naar een hoger niveau brengen.

Deze website, speciaal voor alumni van KPMG, speelt daarin een belangrijke rol. De site moet een ontmoetingsplaats worden voor en door alumni van KPMG. Waar je oud-collega's kunt terugvinden en zelf ook teruggevonden kunt worden.

Naast informatie over alumni-evenementen, interessante publicaties en vaktechnische bijeenkomsten willen we de komende tijd meer en meer nieuws van alumni zelf gaan publiceren.

Wij roepen je bij deze dan ook op om interessante nieuwsberichten naar ons te sturen zodat we deze kunnen delen met de rest van de alumnipopulatie. Denk hierbij aan een gemaakte promotie of overstap, de aankondiging van een bijeenkomst die je organiseert of waarbij je als spreker betrokken bent of andere informatie waar oud-collega's hun voordeel mee kunnen doen.

Heb je mooie herinneringen of een bijzondere anekdote uit je tijd bij KPMG? Laat het ons weten! Wie weet sta je dan binnenkort met een interview op deze website.

Laatste nieuws