KPMG NL 4674

Alumnibijeenkomst tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch 2015

Net als voorgaande jaren zorgen we ervoor dat het ons ook dit jaar bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch aan niets zal ontbreken tijdens de KPMG-alumnibijeenkomst.

Wij nodigen je graag uit hierbij aanwezig te zijn op donderdag 10 september a.s. Op deze bedrijvenavond ontmoeten wij elkaar in een ongedwongen ambiance te midden van vele bezoekers uit het bedrijfsleven en het openbaar bestuur.

Programma donderdag 10 september 2015
17:30 uur Ontvangst in het paviljoen van restaurant Zoetelief
20:30 uur Dit paviljoen staat tot 20:30 uur exclusief ter beschikking van KPMG. Vanaf 20:30 uur is het mogelijk om een kijkje te nemen in de andere keukens en te proeven van hetgeen de overige deelnemende restaurateurs te bieden hebben. Natuurlijk kun je ook gezellig in ons paviljoen blijven.

Locatie
Parade 's-Hertogenbosch

Eigen bijdrage
Sinds 1 januari 2014 gelden de 'nieuwe' onafhankelijkheidsregels voor accountants en hun organisaties (de ViO). Dit betekent dat bij relaties-activiteiten zonder vakinhoudelijk programma een maximaal bedrag per relatie mag worden besteed. Hierdoor zijn wij genoodzaakt voor deze avond een eigen bedrijage te vragen van EUR 35 inclusief btw.

Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt en dat het je niet laat weerhouden je aan te melden. Na het ontvangst van jouw aanmelding (incl. factuurgegevens) ontvang je van ons een factuur.

Aanmelden
Graag ontvangen wij jouw aanmelding met factuurgegevens vóór vrijdag 21 augustus a.s. Aanmelden kan via deze hyperlink.

Naast de hyperlink kun je ook gebruik maken van het antwoordformulier voor zowel het aanmelden als voor het doorgeven van eventueel gewijzigde contactgegevens ten behoeve van onze alumnidatabase.

Je ontvangt ongeveer één week voorafgaand aan het evenement een bevestiging en een routebeschrijving per e-mail.

Laatste nieuws